Skip to main content

Ik wil Nederlands leren...

...omdat ik met mijn collega’s wil praten. Ik wil Nederlands leren, want dan kan ik mijn scriptie in het Nederlands schrijven. Ik wil Nederlands leren, om die prachtige literatuur te kunnen lezen.

Emelyne uit Frankrijk:

Dank voor je lessen, ik heb veel geleerd en ik had er veel plezier in. Ik vind je een zeer goede docent en ik zou je aan iedereen die Nederlands wil leren kunnen aanbevelen!

Andreas uit Griekenland:

"Ik ben een student aan de universiteit van Wageningen. Onlangs heb ik besloten Nederlands te leren. Robert biedt een rustige en vriendelijke omgeving. Studenten hebben weinig vrije tijd, maar de lessen van Robert zijn ideaal omdat je veel leert en oefent tijdens lestijd."

Bakir uit Pakistan:

"Toen ik in Nederland kwam was de taal voor mij een grote uitdaging. Ik moest binnen één jaar toelatingsexamens halen voor de TU Delft. Toen hoorde ik dat er iemand in mijn buurt was die les geeft. Ik heb veel lessen gehad waarin we veel grammatica en schrijfvaardigheid behandeld hebben. Ik heb de toelatingsexamens Nederlands gehaald en ben nu student civiele techniek. Dankzij alle begeleiding en hulp ben ik nu in staat om dit tekstje te schrijven voor mijn enthousiaste docent Robert."

Serena uit China:

Sinds 1,5 jaar heb ik hier Nederlands geleerd. Ik vind deze cursus erg leuk omdat het heel nuttig voor me is. Ik begon op beginners-niveau en nu beheers ik de basis van het Nederlands, waar ik erg blij mee ben. De structuur van de cursus is heel flexibel en de docent maakt een persoonlijk leerplan gebaseerd op je huidige niveau. De inhoud is ook erg leuk, hetgeen mijn interesse om een nieuwe taal te leren versterkt. De docent is erg vriendelijk en geduldig. Als je geïnteresseerd bent om Nederlands te leren en je zou je huidige niveau willen verbeteren, dan is dit de juiste cursus.

Leer snel Nederlands

Het begint al gelijk met de begroeting: “Goedemiddag, hoe gaat het met je?” We gebruiken zoveel mogelijk Nederlands als voertaal. En natuurlijk mag je fouten maken, daar leer je van..

Kleine groepen

De groep bestaat uit drie tot zeven personen. De docent kan daardoor goed inspelen op jullie wensen. Omdat de groepen klein zijn, is het goed mogelijk om conversaties te oefenen.

Persoonlijke aandacht

Je krijgt van mij volop aandacht. Wat doe je goed? Wat kan je nog verbeteren? De docent houdt goed in de gaten of je uitspraak goed is en verbetert je waar nodig. Met persoonlijke aandacht, in kleine groepjes, leer je snel Nederlands.