Skip to main content

Aanbevelingen

Emelyne uit Frankrijk

Dank voor je lessen, ik heb veel geleerd en ik had er veel plezier in. Ik vind je een zeer goede docent en ik zou je aan iedereen die Nederlands wil leren kunnen aanbevelen!

Andreas uit Griekenland:
"Ik ben een student aan de universiteit van Wageningen. Onlangs heb ik besloten Nederlands te leren. Robert bied een rustige en vriendelijke omgeving. Studenten hebben weinig vrije tijd, maar de lessen van Robert zijn ideaal omdat je veel leert en oefent tijdens lestijd."
Bakir uit Pakistan:
"Toen ik in Nederland kwam was de taal voor mij een grote uitdaging. Ik moest binnen één jaar toelatingsexamens halen voor de TU Delft. Toen hoorde ik dat er iemand in mijn buurt was die les geeft. Ik heb veel lessen gehad waarin we veel grammatica en schrijfvaardigheid behandeld hebben. Ik heb de toelatingsexamens Nederlands gehaald en ben nu student civiele techniek. Dankzij alle begeleiding en hulp ben ik nu in staat om dit tekstje te schrijven voor mijn enthousiaste docent Robert."
Serena uit China:

Sinds 1,5 jaar heb ik hier Nederlands geleerd. Ik vind deze cursus erg leuk omdat het heel nuttig voor me is. Ik begon op beginners-niveau en nu beheers ik de basis van het Nederlands, waar ik erg blij mee ben. De structuur van de cursus is heel flexibel en de docent maakt een persoonlijk leerplan gebaseerd op je huidige niveau. De inhoud is ook erg leuk, hetgeen mijn interesse om een nieuwe taal te leren versterkt. De docent is erg vriendelijk en geduldig. Als je geïnteresseerd bent om Nederlands te leren en je zou je huidige niveau willen verbeteren, dan is dit de juiste cursus. 

Dimitris uit Griekenland:

De lessen met Robert waren leuk. Vanaf de eerste les dwingt hij je - op een goede manier - om Nederlands te spreken. Hij is er altijd om u te helpen en zeer flexibel met de planning - zeer nuttig voor studenten.

Neem voor meer informatie of aanmelden direct contact met mij op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.